Tiistaitreffit

Tiistaitreffit ovat Senioritalo Yrjänässä.

Ohjelma alkaa klo 14.00. Ennen ohjelmaa on tarjolla kahvia klo 13 alkaen.

Kahvi- ja tuolimaksu on 3 euroa.

Kevään 2021 treffejä löydät tallennettuina videoina sivun alaosasta.

Tallennetut videot 2021-22

23.2.2022 klo 14.00 Keskiviikkotapaaminen

Tapaamisen aiheena olivat aluevaalit ja uusi aluehallinto.

Heikki Paloheimo kokosi yhteen aluevaalien tuloksia, ja yliopistonlehtori Jenni Airaksinen Tampereen yliopistosta kertoi, mitä hyvinvointialueiden hallinnossa nyt aletaan tehdä. Miten asiat muuttuvat palveluita käyttävien eläkeläisten kannalta?

Ti 21.9. Tiistaitreffit

”Miten Euroopan unionia tulisi kehittää”, yliasiamies Jyrki Katainen, Sitra on prof. Heikki Paloheimon videovieraana Senioritalo Yrjänässä (hybridi).

Ti 18.5. Soteuudistus

Mikä muuttuu ja mikä tilanne on Turussa?
Mukana lääkintöneuvos Heikki Pälve ja muutosjohtaja Antti Parpo.

Ti 11.5. Kari Mäkinen

Aiheenamme oli ”Sananvapauden ja uskonvapauden suhde”. Alustajana on arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen.

Ti 4.5. Vanumamma

Teemanamme oli ”Vanumamman tarina”. Aiheen alustaa kirjailija-tutkija Olli Kauremaa.

Tiistaitreffit 27.4. Veteraanipäivä

Mukana Kansallisen senioriliiton puheenjohtaja ja ex-puolustusministeri Anneli Taina, Varsinais-Suomen Sotaveteraanipiirin puheenjohtaja Esko Laine ja Turun Sotaveteraanien puheenjohtaja Pekka Paatero sekä Vapaussodan Varsinais-Suomen Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Jouko Fossi. Keskustelua johdattelee yhdistyksemme puheenjohta Kari Kantalainen.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tiistaitreffit 20.4. Kari Häkämies

Tiistaitreffit 13.4. Minna Rosendahl, Muisti

Tiistaitreffit 9.2. Pentti Huovinen, bakteerit

Video alkaa kohdasta 3:00

Tiistaitreffit 26.1. Liikunta

Kuntoa voit ylläpitää ja/tai kohentaa kotonakin oheisten ohjeiden avulla. Tuolijumppa ja kävely kevyemmäksi.