Tiistaitreffit

Tiistaitreffien kahvitarjoilu alkaa klo 13.00

Kahvi- ja tuolimaksu on 3 euroa.

Ohjelma alkaa klo 14.00

Kevään 2021 treffejä löydät tallennettuina videoina sivun alaosasta.

Kevät 2022

Aloitamme kevään toiminnan ”evakossa”, koska Senioritalo Yrjänässä on putkiremontti 10.1.-31.3.

Tiistaitreffit järjestetään keskiviikkotapaamisina (kuukauden toinen ja neljäs keskiviikko) Tuomiokirkkoseurakunnan juhlasalissa Eerikinkatu 3. Ohjelmista ja aikatauluista tiedotetaan erikseen.

HUOMIOITHAN, että tapahtumia voidaan joutua valitettavasti  perumaan vallitsevan koronatilanteen takia.

Väistötila Yrjänän putkiremontin ajan 10.1.-31.3.2022
Keskiviikkotapaamiset juhlasalissa

Tallennetut videot 2021

Ti 21.9. Tiistaitreffit

”Miten Euroopan unionia tulisi kehittää”, yliasiamies Jyrki Katainen, Sitra on prof. Heikki Paloheimon videovieraana Senioritalo Yrjänässä (hybridi).

Ti 18.5. Soteuudistus

Mikä muuttuu ja mikä tilanne on Turussa?
Mukana lääkintöneuvos Heikki Pälve ja muutosjohtaja Antti Parpo.

Ti 11.5. Kari Mäkinen

Aiheenamme oli ”Sananvapauden ja uskonvapauden suhde”. Alustajana on arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen.

Ti 4.5. Vanumamma

Teemanamme oli ”Vanumamman tarina”. Aiheen alustaa kirjailija-tutkija Olli Kauremaa.

Tiistaitreffit 27.4. Veteraanipäivä

Mukana Kansallisen senioriliiton puheenjohtaja ja ex-puolustusministeri Anneli Taina, Varsinais-Suomen Sotaveteraanipiirin puheenjohtaja Esko Laine ja Turun Sotaveteraanien puheenjohtaja Pekka Paatero sekä Vapaussodan Varsinais-Suomen Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Jouko Fossi. Keskustelua johdattelee yhdistyksemme puheenjohta Kari Kantalainen.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Tiistaitreffit 20.4. Kari Häkämies

Tiistaitreffit 13.4. Minna Rosendahl, Muisti

Tiistaitreffit 30.3. Sirpa Pietikäinen, kuulumisia EU:sta

Tiistaitreffit 23.2. Kulttuurikuulumiset

Puheenjohtajamme Kari Kantalaisen vieraina ovat kultturilautakunnan vpj Hannele Mustonen, museopalvelujohtaja Juha Ruohonen ja intendentti Petteri Järvi.

Tiistaitreffit 9.2. Pentti Huovinen, bakteerit

Video alkaa kohdasta 3:00

Tiistaitreffit 2.2. Minna Arve

Video alkaa kohdasta 2:10

Tiistaitreffit 26.1. Liikunta

Kuntoa voit ylläpitää ja/tai kohentaa kotonakin oheisten ohjeiden avulla. Tuolijumppa ja kävely kevyemmäksi.

Tiistaitreffit 19.1. Petteri Orpo

Tämän tallennetun videon alku on kohdassa 12:30.
Petteri Orpo on videolla kohdasta 21:00 eteenpäin.