Tiistaitreffit

Treffit on nyt totutusti etänä, koska emme voi kokoontua.

Etälähetykset ovat livenä Facebookissa ja tällä nettisivulla (lisätiedot alla).

Ti 13.4. klo 15.00 Muisti (huom. aika)

Ajankohtaista asiaa muistista teemana ”Muisti ja muistisairaudet”.
Vierailijanamme on aluejohtaja Minna Rosendahl, Varsinais-Suomen Muistiyhdistys/Muistiluotsi.

Ti 20.4. klo 14.00 Kari Häkämies

Lähikuvassa maakuntajohtaja ja kirjailija Kari Häkämies.

Ti 27.4. klo 14.00 Veteraanipäivä

Nautimme kahvit Kansallisen veteraanipäivän kunniaksi. Mukana Kansallisen senioriliiton puheenjohtaja ja ex-puolustusministeri Anneli Taina, Varsinais-Suomen Sotaveteraanipiirin puheenjohtaja Esko Laine ja Turun Sotaveteraanien puheenjohtaja Pekka Paatero, sekä isänmaallista ohjelmaa.

Ti 4.5. klo 14.00 Vanumamma

Teemanamme on ”Vanumamman tarina”. Aiheen alustaa kirjailija-tutkija Olli Kauremaa.

Ti 11.5. klo 14.00 Kari Mäkinen

Aiheenamme on ”Sananvapauden ja uskonvapauden suhde”. Alustajana on arkkipiispa emeritus Kari Mäkinen.

Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä

voit seurata treffejä tällä sivulla suorana treffin alkaessa. Välitämme videon Facebookista tähän alapuolelle.

Video tulee sivulle muutamia minuutteja ennen alkamisaikaa (ja joskus muutaman minuutin alkamisen jälkeen), sillä kyseessä on suora lähetys.

Jos olet täällä ennen videota, päivitä sivu kunnes video on näkyvillä.

Päivityksen voit tehdä painamalla F5 tai Ctrl + R tai klikkaamalla osoitepalkin koukkua.

Videon voit käynnistää klikkaamalla keskellä olevaa kolmiota. Kuvan kokoa voit muuttaa oikean alakulman nuolimerkistä, jonka näet viemällä kursorin kuvan päälle.

Tallennetut videot

Tiistaitreffit 13.4. (Minna Rosendahl, Muisti)

Tiistaitreffit 30.3. (Sirpa Pietikäinen, kuulumisia EU:sta)

Tiistaitreffit 23.3. (Sami Borg)

Dosentti, yliopistonlehtori Sami Borgin esitelmä tulevien kuntavaalien keskeisistä kysymyksistä. Keskustelua johdattelee Heikki Paloheimo

Tiistaitreffit 23.2. (Kulttuurikuulumiset)

Puheenjohtajamme Kari Kantalaisen vieraina ovat kultturilautakunnan vpj Hannele Mustonen, museopalvelujohtaja Juha Ruohonen ja intendentti Petteri Järvi.

Tiistaitreffit 9.2. (Pentti Huovinen, bakteerit)

Video alkaa kohdasta 3:00

Tiistaitreffit 2.2. (Minna Arve)

Video alkaa kohdasta 2:10

Tiistaitreffit 26.1. (Liikunta)

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kuntoa voit ylläpitää ja/tai kohentaa kotonakin oheisten ohjeiden avulla. Tuolijumppa ja kävely kevyemmäksi.

Tiistaitreffit 19.1. (Petteri Orpo)

Tämän tallennetun videon alku on kohdassa 12:30.
Petteri Orpo on videolla kohdasta 21:00 eteenpäin.