Kulttuuri ja matkat

Retkiemme lähtöpaikka

Kulttuurin ja matkailun tapahtumat ovat tauolla kunnes tilanne taas normalisoituu.

Toivomme, että teille, jotka olette maksaneet jonkin retken, matkan tai teatterin, sopii maksujen siirtäminen tuleviin tapahtumiin.
 
Tiedotamme, kun toiminta alkaa!
Voit toki olla yhteydessä Ritvaan tai Airaan.

Ritva 040 565 9430 tai ritva5nummi@gmail.com
Aira 0400 139 396 tai aira.hellstrom@seniorijelppi.fi

Ritva kirjoittaa 29.3. ja 23.4.

Elämme nyt todella tietämätöntä aikaa. Menee luultavasti monta kuukautta ennenkuin taas saamme tavata toisiamme, rakkaat ystävät. Mutta odotellaan kärsivällisesti ja soitellaan. Kyllä tämä joskus loppuu. 

Turun Kaupunginteatterista soitettiin ja tarjottiin uutta ohjelmistoa syyskuulle. Olen sen verran optimisti, että uskon silloin olevan jo parempi aika.

Olen tiistaina yhteydessä Savonlinnan Oopperajuhlille ja todennäköisesti ne peruuntuvat. Monet  ovat  jo kyselleet ja olemme tulleet siihen tulokseen, ettei sinne uskalla lähteä. 

Alkumaksut tietysti maksetaan takaisin.


Näitten luulisin toteutuvan

Uusimmat tilaamani:

La 5.9. klo 14.00  Rakkauskirjeitä  Turun Kaupunginteatteri     Seela Sella ja Esko Roine , iso näyttämö. Jos toteutuu, tämä on vain kaksi kertaa.  Lipun hinta 42 €, mutta älkää maksako vielä, voi peruuntua. Suomenkielinen.

Ke 9.9.  Didrichsen taidemuseo  on vielä listoilla. Älkää maksako vielä, kun ei kuitenkaan tiedä toteutuuko.  Lista on täynnä ja kaikkien nimet pysyvät siellä, jollei halua peruuttaa.

Ti 15.9. klo 16.00 Perinteiset Syyskauden avajaiset Senioritalolla hinta 20 €

18.-19.9. Sadonkorjuumatka Ahvenanmaalle, Sekin on vielä mahdollista toteuttaa ja voi ilmoittautua. Mukaan mahtuu 45-50 hlö, 21 on jo ilmoittautunut. 

La 3.10. klo 14.00 Cabaret  Turun Kaupunginteatteri hinta 50 € joku on ehtinyt jo, tiedot pysyvät, mutta älkää maksako vielä.

La 10.10. Hitler ja blondi, Kansallisteatteri.  Seela Sella, noin 95 €

Ti 15.12. klo16.00  Joulujuhla  Aitiopaikka hinta 35 € Älkää maksako vielä.

Meidän pitäisi päästä syksyllä myös Eduskuntaan  Petteri Orpon vieraaksi. Ei vielä päivämäärää.Onhan meillä valmista ohjelmaa , kun vaan päästäisi toteuttamaan.

Myös elokuvat alkavat heti kun tilanne rauhoittuu.

Siksi laitan, että älkää maksako vielä jos tilanne jatkuu tällaisena kaikki peruuntuu. Rahojen palautus on paljon työläämpää kuin niiden vastaanottaminen.Ystävällisin terveisin ja Hyvää Kevättä sekä Odotellaan parempaa aikaa.

Terveisin Ritva