Kuvat ja videot

Klikkaamalla kuvia näet ne suurempina ja nuolilla pääset liikkumaan seuraaviin kuviin.

Tällä sivulla ovat uusimmat kuvat. Vanhemmat kuvat (joita ei Koronan takia ole vuodelta 2020) löydät vasemmalla olevan valikon avulla.

Tiistaitreffit 14.12. Pikkujoulu

Syyskauden päätteeksi vietimme seniorien pikkujoulua Senioritalo Yrjänässä perinteiseen tapaan: glögiä, jouluinen riisipuuro ja rusinasoppaa sekä juhlan päätteeksi kahvit kera joulutortun.

 Juhlan aluksi kuultiin pastori Eija Kallialan kaunis joulutervehdys senioreille sekä uusin versio jouluevankeliumista. Sitten saimme nauttia runotaiteilijoiden Merja Köpsin ja Irma Alarannan hienoista esityksistä. Perinteisten joululaulujen pariin johdatti Duo Kari & Lasse. Juhlan kevennyksenä kuultiin ”Moderni joulusatu aikuisille” eli hersyvä joulukuvaelma joulupukin ja tontun keskustelusta byrokratian haasteista Korvatunturilla. Niin ja kaikille kilteille senioreille löytyi pukin kontista pikku pakettikin.

Lämmin kiitos esiintyjille ja osallistujille! Kiitos myös järjestelyvastuisille ja erityiskiitos Tertun keittiötiimille juhlan antimista.

Tiistaitreffit 7.12. Kannelkuoro

Kannelkuoron perinteinen joulusoitto viritteli senioreita joulutunnelmiin Senioritalo Yrjänän Tiistaitreffeillä 7.12. Lämmin kiitos Tiina Lustigin johtamalle Kannekuorolle ja ohjelmaryhmille mukavasta joulun avauksesta. Ja erityiskiitos emäntä Tertun keittiötiimille joulukahvista tykötarpeineen.