SenioriJelppi

Seniorijelppi on osa Turun kansallisten seniorien toimintaa.

Seniorijelpistä saavat apua kaikki turkulaiset.

Maanantai ja tiistai ovat digipäiviä.
Verkossa on myös runsaasti ohjeita, joista saatat löytää apua mahdolliseen digiongelmaasi. Tutustu linkkikokoelmaamme!
Keskiviikko on terveyspäivä.
Torstai on palveluneuvontapäivä.

Lue lisää erilliseltä Seniorijelpin sivustolta.

Jäsenkortti

Kansallisen Senioriliiton jäsenkortin puhelinversio on kaikkien jäsenten ladattavissa älypuhelimiin. Latausohjeet löydät mm. vasemmalla olevasta valikosta.

Katso lisäksi Liiton laatimat ohjeet

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta käytössäsi, voit vaihtoehtoisesti tulostaa jäsenkorttisi Kilta-järjestelmästä.

Koronavilkku - Bluetooth

Koronavilkku-sovelluksen lataaminen suoritetaan samalla tavalla kuin jäsenkortin lataaminen.

Jonkin verran hämmennystä on aiheuttanut bluetooth, jonka päälläolo on edellytys Koronavilkun toimimiselle. Bluetooth on lyhyen kantaman langaton tiedonsiirtotekniikka. Tekniikka on valmiina kaikissa älypuhelimissa. Sen päälläolo on helposti varmennettavissa/todettavissa. Katso kuvasarja