SenioriJelppi

Seniorijelppi on osa Turun kansallisten seniorien toimintaa ja löydät meidät Senioritalo Yrjänästä, Itäinen Pitkäkatu 49.

Seniorijelpistä saavat apua kaikki turkulaiset.

Maanantai ja tiistai ovat digipäiviä.
Varaa aika maanantaisin ja tiistaisin klo 10-14 puhelimitse numerosta 0400 139 396.
Verkossa on myös runsaasti ohjeita, joista saatat löytää apua mahdolliseen digiongelmaasi. Tutustu linkkikokoelmaamme!
Keskiviikko on terveyspäivä.
Torstai on palveluneuvontapäivä.

Lue lisää erilliseltä Seniorijelpin sivustolta.

Digiopastus etänä

SenioriJelpin digiopastajat tarjoavat digiopastusta etänä ikäihmisille.

Opastaja soittaa asiakkaalle. Asiakas jakaa tietokoneensa tai älypuhelimensa näytön Zoom-sovelluksen avulla. Opastaja neuvoo näkemänsä pohjalta toimenpiteitä, joita asiakas itse tekee.

Tarkemmat ohjeet

Jäsenkortti

Kansallisen Senioriliiton jäsenkortin puhelinversio on kaikkien jäsenten ladattavissa älypuhelimiin. Latausohjeet löydät mm. vasemmalla olevasta valikosta.

Katso lisäksi Liiton laatimat ohjeet

Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta käytössäsi, voit vaihtoehtoisesti tulostaa jäsenkorttisi Kilta-järjestelmästä.