Sijoittajaklubi

Senioritalolla liikkeenjohdon konsultti Riku Lehtinen alustamassa aiheesta "Buffet, Soros ja kassavirrat".

Keskustelu- ja opintoryhmä

Sijoittajaklubi kokoontuu yleensä kuukauden viimeinen perjantai klo 11-12. Ohjelmista kerrotaan tämän sivun lisäksi Turun Sanomissa ja yhdistyksen kuukausitiedotteissa.

Perjantaina 29.3.2019 klo 11.00 sijoitussalkkujen tulokset ja vuoden sijoittajan julkistaminen.

Julistimme myös vuoden mittaisen virtuaalisen sijoituskilpailun 10.000,- euron salkuille. Kuka kokoaa tuottoisimman salkun nykyisestä suhdannevaiheesta? Sijoitusmestarin titteliä pitää tällä hetkellä hallussaan Kirsti Nissi, jonka salkun arvo on kolmessa vuodessa noussut yli 55 %.

Huhtikuussa Seniori Sijoittajat Oy yhtiökokous, josta ilmoitetaan osakkeenomistajille erikseen.

Osakkeita voi tiedustella vetäjältä

Yhteyshenkilö Erkki Sellman  050 561 0831