Eräpiiri

Seniorieränkävijät 3.9.2021

Niin on eräpiirin kuin monen muunkin piirin toiminta ollut tauolla jo jonkin aikaa tai saatu jatkettua uusin tavoin.

Koska emme vieläkään uskalla toimia kuten ennen koronaa, niin ajattelin eräpiirin toiminnasta seuraavaa:

Koska yhteisten kalastusretkien toteuttaminen on vieläkin epävarmaa ja monesti käy niin, että ennakkoon sovittu päivä ja kellonaika ei sovi kaikille. Eikä ilmakaan aina ole ulkoharrastukselle sopiva niin pyydän saadessasi tämän kirjelmän, että ilmoitat omalta osaltasi sähköpostiini: pekka.varheensalo@gmail.com oletko halukas osallistumaan eräpiirin toimintaan.

Saatuani sinulta sähköpostin ilmoitan sen jälkeen kaikille halukkaille milloin ja mihin paikkaan olen menossa kalastamaan. Tällöin voi jokainen itse ratkaista tuleeko mukaan. Saman voi tehdä itse kukin omalta osaltaan eli ilmoittaa muille omista menoistaan. Olisi hyvä, että kalastusretkillä ei seniorit kulkisi yksin, koska esim. syksyn tullen rantakalliot ovat kovin liukkaat ja silloin haaverin sattuessa on parempi ettei ole yksin matkassa.

Tällä tavoin ei tarvitse sopia koko ryhmälle yhteistä aikaa vaan ne tulevat, joille aika ja paikka sopii.

Tiedoksi, että esim. Naantalin Ukko-Pekan sillan molemmin puolin on hyviä ahven- ja kuhakalastuspaikkoja, joista jo tänä alkusyksynä on tullut saalista. Mutta reitti on sen verran veden ääreen hankala, että yksin ei kannata lähteä ellei ole varma liikuntakyvystään.

Tehdään seuraava kalakilpailu:

Ota saamastasi suurimmasta kalasta tai erikoisimmasta saamastasi kalasta kuva ja lähetä se allekirjoittaneelle paino- ja mittatiedoin.

Kauden lopussa palkitaan kolme parasta hyvin palkinnoin !

Tervetuloa mukaan eräpiiriin!

Lisätietoja: Pekka Varheensalo puh. 045 220 7666